Voorzieningen bij kortverblijf

Kamer

Elke kamer is voorzien van een elektrisch bed, nachtkastje, tafel, stoel, zetel, oproepsysteem, ingemaakte kasten en een koelkast. De kamer kan naar eigen wens ingericht worden met klein meubilair. Een TV dien je zelf mee te brengen alsook een tafel of kastje om het toestel op te plaatsen.

Was

Handdoeken, washandjes en lakens zijn voorzien. Je kan de was laten doen door een externe wasserij waarmee WZC De Wending samenwerkt. Elk gewassen kledingstuk wordt afzonderlijk aangerekend. Het supplement wordt verrekend op de factuur. Indien de familie zelf de persoonlijke was doet dien je wel een linnenmand te voorzien op de kamer.

Kapper-pedicure

Je hebt de mogelijkheid om naar de kapper te gaan of de pedicure op de kamer te laten komen. De prijs die hiervoor betaald moet worden, wordt op de factuur gezet. De afspraken kunnen gemaakt worden via de afdeling of via de balie van het WZC

Telefoon-internet

Je kan een telefoon laten plaatsen op de kamer. Dit kost 2,5 euro per maand plus de belkosten. Het telefoonnummer van thuis kan niet overgezet worden. Er is internet via de WIFI.

Vrije tijd

Iedereen kan vrij bezoek ontvangen. Er zijn geen bezoekuren. Elke namiddag tussen 13 uur en 18 uur kan je terecht in ’t Kaffee. Er is eveneens een leesruimte met kranten en weekbladen ter beschikking.

Veiligheid

Zorggroep Orion is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen. Wij adviseren om waardevolle zaken thuis te laten of zorgvuldig te bewaren achter slot.

Medicatie

Je kan zelf voor de medicatie zorgen of je kan deze laten bestellen door het zorgteam in ons woonzorgcentrum.