Zorggroep Orion opent de deuren in Turnhout voor Dag van de Zorg

Zorggroep Orion opent de deuren in Turnhout voor Dag van de Zorg

Iedereen is welkom op 17 maart tussen 10 en 17 uur in het Pioniersgebouw.

dag van de zorg 2024
1a08a5bd-875a-e18f-3e45-df4bb18fcb12
Zorggroep Orion
De Houthaven

Zorggroep Orion verwelkomt het publiek in Turnhout op zondag 17 maart 2024 van 10 tot 17 uur tijdens de Dag van de Zorg. Het evenement vindt plaats op de nieuwe site in Niefhout, waar bezoekers kennis kunnen maken met het volledige zorgaanbod. Het uitgelezen moment voor jong en oud om kennis te maken met alle diensten en activiteiten van de zorggroep aan de hand van een gevarieerd programma.

De recent geopende site met o.a. De Houthaven, kinderdagverblijf Bouwschen Pad en De Wissel, huisvest onder meer 60 assistentiewoningen, een dienstencentrum en een kinderdagverblijf. Het Pioniersgebouw vormt het centrum van activiteiten voor deze speciale editie van de Dag van de Zorg. De Week van de Zorg begint op maandag 12 maart en bereikt zijn hoogtepunt met de opendeurdag op zondag 17 maart van 10 tot 17 uur in het Pioniersgebouw aan de Dr. Nand Peetersstraat 33 in Turnhout. Zorggroep Orion nodigt iedereen van harte uit om deze unieke gelegenheid bij te wonen en te genieten van diverse activiteiten en informatieve sessies.

RONDLEIDINGEN EN INFOSTANDEN OVER HET VOLLEDIGE ZORGAANBOD VAN ZORGGROEP ORION

Tijdens de opendeurdag kunnen bezoekers de bestaande werking op de site verkennen, waaronder activiteiten en diensten in De Wissel, de assistentiewoningen en het kinderdagverblijf. Daarnaast wordt volop informatie verstrekt over het uitgebreide zorgaanbod van Zorggroep Orion, variërend van activiteiten, diensten, woonzorgfaciliteiten in De Wending en De Vliet, tot assistentiewoningen en andere dienstencentra. Om de 45 minuten start een rondleiding in assistentiewoningen De Houthaven. Er is info over de nieuwe visie op mantelzorgbeleid, de plannen voor opstart thuisverpleging en de zorgcoach is aanwezig voor een kennismaking met de bezoekers. Naast de publieke rondleidingen en informatiesessies zullen ook zorgpartners zoals LicaLab, Alzheimer Liga Vlaanderen en CADO Turnhout aanwezig zijn om bezoekers van tekst en uitleg te voorzien. Er is tevens een warm onthaal voorzien bij het team van HR voor kandidaat-medewerkers en vrijwilligers.

EEN GEZELLIGE DAG VOOR IEDEREEN: INFO EN ACTIVITEITEN BIJ EEN DRANKJE EN EEN HAPJE
Een feestelijk programma maakt het extra gezellig zoals de muzikale ondersteuning met vintage plaatjes in de namiddag door Serendipity Sound System, grime activiteiten in het kinderdagverblijf Bouwschen Pad, een retro fotobooth op de activiteitenmarkt van de dienstencentra, en mogelijkheden voor een lekker drankje in het café van De Wissel en een frietje van het frietkraam buiten tussen 12 en 17 uur. Kortom, jong en oud is welkom.

Heel graag tot zondag 17 maart!

 

 

Deel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *