Maaltijden aan huis

Thuis genieten van een gezonde maaltijd

Een smakelijke, gevarieerde, gezonde maaltijd klaarmaken is soms een uitdaging. Is het voor jou moeilijk om (dagelijks) een volwaardige maaltijd te koken? Dan kan je via Zorggroep Orion maaltijden aan huis laten bezorgen.

We leveren van maandag tot vrijdag een warme maaltijd. Ook tijdens het weekend kan je van deze dienst gebruik maken. De maaltijden worden dan op vrijdag (de laatste werkweekdag) koud geleverd en zijn vacuüm verpakt. Je kan ze dan gemakkelijk opwarmen. Er zijn ook koude maaltijden beschikbaar. Je kan zowel tijdelijk als langdurig gebruik maken van Maaltijden aan huis.

De warme maaltijden aan huis bestaan uit soep, hoofdgerecht en dessert. Je kan ook een dieetmaaltijd en/of gemalen maaltijd bestellen.

Het weekmenu vind je hier:

Menu van 18 maart tem 16 juni 2024

En krijg je van de cateraar steeds op papier bij levering van de maaltijden.

Op weekdagen:
– warm gerecht van het standaardmenu
– koude schotel
– warm gerecht van de suggestiekaart

Op zaterdag, zon- en feestdagen:
– koud gerecht van het standaardmenu om op te warmen
– koude schotel
– koud gerecht van de suggestiekaart om op te warmen

Suggestiekaart
Je ontvangt een standaardmenu en per seizoen (lente, zomer, herfst, winter) een suggestiekaart. Wanneer je geen specifieke keuze doorgeeft, wordt het standaardmenu geleverd. Wanneer je liever iets anders eet, kan je je keuze aanduiden op de suggestiekaart die je meegeeft aan de bedelers van de maaltijden. Voor mensen met een dieet kan een keuze
van de suggestiekaart enkel wanneer de bestelling minimum 7 dagen op voorhand wordt doorgegeven.

Prijs
Een maaltijd kost 11 euro. Dit is voor soep, hoofdgerecht en nagerecht.

Sociaal tarief
Inwoners van Turnhout die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming, kunnen een sociaal tarief aanvragen. Dit geeft (vanaf 1 maart 2024) recht op een korting van 3 euro per maaltijd bij de levering van maaltijden aan huis en/of bij het gebruiken van maaltijden in de restaurants van Zorggroep Orion.
Denk je dat je hier recht op hebt? Kom gerust een keertje langs in één van onze dienstencentra en wij bekijken het samen met jou.

Info:
Download hier de 3-luik folder Maaltijden aan huis 2023 10

Voor meer informatie over ‘maaltijden aan huis’ kan je terecht bij Zorggroep Orion (T014 28 40 00)  Nieuwe klanten kunnen er zich elke weekdag in de voormiddag aanmelden.
Wijzigingen in verband met levering van je maaltijden kunnen elke werkdag rechtstreeks doorgegeven worden aan de leverancier aan huis en bij het onthaal van Zorggroep Orion (T014 28 40 00) Dit kan elke werkdag tussen 9 uur en 16.30 uur

Zorggroep Orion
Zorggroep Orion
Zorggroep Orion
Zorggroep Orion

Beschikbaar in deze woningen