OVERAL EXTRA VOORZICHTIGHEID GEBODEN – DRAAG EEN FFP2-MASKER

Een ding is zeker. De pandemie is nog niet over. Bijgevolg zijn we binnen onze zorggroep op alle fronten extra voorzichtig. We verwachten daarom dat alle medewerkers (zowel medewerkers van woonzorg, als de medewerkers van thuiszorg of in algemene functies) steeds op eender welke locatie van Zorggroep Orion een FFP2-masker dragen. We vragen dit ook aan onze vrijwilligers. Natuurlijk houden we ons nog steeds aan een verstandige afstand waar het kan en zorgen we altijd voor de nodige handhygiëne.  

Onze zorgteams houden de bewoners goed in het oog, en in nauw overleg met onze CRA Dr. Geivers wordt hun gezondheidstoestand gemonitored. We nemen ook steeds passende maatregelen zodat het risico zo beperkt mogelijk blijft. Ook onze teams in de dienstencentra passen hun diensten en activiteiten altijd zo aan dat dit veilig kan doorgaan, of indien dit niet mogelijk is, schrappen ze de activiteit of de betreffende dienstverlening.

EEN WARME OPROEP AAN AL ONZE BEZOEKERS IN DIENSTENCENTRA, ASSISTENTIEWONINGEN EN WOONZORGCENTRA

We verzoeken onze bezoekers in de woonzorgcentra, assistentiewoningen en dienstencentra, om in de mate van het mogelijke ook steeds een FFP2-masker op te zetten. Indien dit niet kan, verzoeken we om MINIMAAL een chirurgisch mondmasker op te zetten.

We blijven in onze dienstencentra vragen om een mondmasker op te zetten, de CovidSafeTickets scannen en de CO2-meters worden nauwgezet gecontroleerd.  In onze woonzorgcentra vragen we nog steeds aan onze bezoekers om zich te registreren, het masker op te hebben en na een bezoek de contactpunten op de kamer even te ontsmetten met de beschikbare doekjes.  

Heb je een hoogrisico-contact gehad als bezoeker? Ben je zelf in quarantaine? Heb je bepaalde symptomen? Neem dan geen risico en stel je bezoek uit naar een veilig moment. Laat je testen wanneer dit nodig is. Neem niet deel aan onze activiteiten of kijk of je online gebruik kunt maken van onze dienstverlening.

WE DANKEN IEDEREEN – BEWONERS – BEZOEKERS – VRIJWILLIGERS – MEDEWERKERS VOOR HUN MEDEWERKING.

Samen dragen we zorg voor elkaar.

Veel moed!

Deel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *