Echte verhalen door échte mensen inspireren.

De website van Zorggroep Orion steekt in een nieuw jasje. Samen met een webredactieteam en met communicatiebureau WIZZ uit Herentals werd gekozen voor een nieuw concept waar de focus ligt op échte verhalen en meer beleving.

20230327 website in een nieuw jasje FB

We kozen resoluut voor meer beleving, meer échte verhalen, meer mensen in beeld. Zorggroep Orion is er voor en door mensen. We zijn ervan overtuigd dat het delen van hun verhalen een vertrouwensband creëert en vooral ook inspireert voor wie op zoek is naar bepaalde zorg op maat of zelf iets wil betekenen in dat verhaal als student, vrijwilliger, mantelzorger of medewerker.

Naast het feit dat ons aanbod in wonen en diensten met betrekking tot zorg meer in beeld komt, lees je in de vele verhalen wat er leeft bij onze mensen. Het gaat zowel om bewoners, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en bezoekers.

De activiteitenkalender van team thuiszorg voor de verschillende dienstencentra blijft een prominente plaats innemen. Het is dé plek om te kijken wat er op elke locatie op het programma staat. Onze thuiszorg is de laatste jaren flink uitgebreid in werking. Daarom proberen we onze mantelzorgcoördinator, buurtcoach, centrumleiders, woonassistenten en zorgcoach dichtblij de zorgvrager te brengen.

De website kan net dat duwtje in de rug zijn voor die eerste afspraak met iemand van ons onthaalteam in De Wending, De Vliet of bij één van onze woonassistenten. Kortom, neem snel een kijkje en weet dat je ook altijd live en “in het echt” welkom bent voor een gesprek met één van onze medewerkers of voor een bezoekje aan één van onze dienstencentra, assistentiewoningen of woonzorgcentra.

We zijn ervan overtuigd dat ook kandidaat-medewerkers en kandidaat-vrijwilligers ons zo nog beter leren kennen en extra gemotiveerd zijn om iets te betekenen in onze zorggroep.

ECHTE VERHALEN DOOR ECHTE MENSEN INSPIREREN

https://video214.com/play/STNlY0beXY9FVEqA7HEg5Q/s/dark

Deel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *