Op 28 september start Stad Turnhout met wegenwerken in de Albert Van Dyckstraat. Concreet wordt er een nieuwe wegversmalling gemaakt aan de fiets- en voetgangersdoorsteek richting het ziekenhuis, naast WZC De Wending. Er wordt ook één van de huidige wegversmallingen verwijderd. Hierdoor is de straat volledig afgesloten voor doorgaand verkeer.  De werken duren tot 30 oktober.

Verkeer tot aan WZC De Wending  mogelijk en verkeer tot aan de parking van het administratiecomplex in de Albert Van Dyckstraat 20 is mogelijk. Aangezien de werken plaatsvinden ter hoogte van de parking van de assistentiewoningen met huisnummer 37, zal deze parking tijdelijk niet bereikbaar zijn voor autoverkeer. Parkeren is dan mogelijk aan de overzijde op de parking van het administratiecomplex op huisnummer 20. Veilig oversteken is voor bezoekers en bewoners geen probleem, aangezien tijdens de werken de straat volledig afgesloten is

Zodra wij de exacte omleiding kennen, wordt deze ook gecommuniceerd.

DE LIJN laat alvast weten een alternatieve route uit te stippelen en vervanghaltes te voorzien in de parallelweg nabij kruispunt met Steenweg op Tielen.

BUS RICHTING PARKWIJK

Vanaf spoorweg rechts onder de brug van de ring, direct links parallelweg naast ring en dan rechts Steenweg op Tielen.

BUS RICHTING MARKT

Vanaf de ring links Steenweg op Tielen direct rechts parallelweg naast ring rechts onder brug ring links Oud Strijderslaan.

Deel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *